Ne jemi Sisal. Njerëzit janë zemra rrahëse e kompanisë sonë. Bashkohu me ne.

Shiko Videon

Digital Hub

Sisal Digital Hub Albania u krijua në Tiranë në vitin 2019 dhe është rritur vazhdimisht deri më sot, me 650+ njerëz që punojnë së bashku për të krijuar projekte ekskluzive dhe inovative. 

Inkurajimi i kreativitetit dhe zhvillimit personal është në thelb të filozofisë sonë. Kjo është arsyeja pse çdo person vlerësohet si anëtar i ekipit: ne besojmë fort në energjinë e njerëzve, e cila gjeneron potencial të vlefshëm dhe individë të talentuar me kalimin e kohës. Qëllimi i qendrës dixhitale është të hartojë zgjidhjet më të fundit të teknologjisë IT, të zhvillojë praktikat më të mira të aplikimit të softuerit dhe inxhinierisë CI/CD me një ekspertizë teknike të nivelit të lartë. 

 

Mbështetja e klientit

Mbështetja jonë për Klientin është grupi i të gjitha atyre shërbimeve, që lidhen me mbështetjen teknike dhe informative, që ne u ofrojmë klientëve dhe pikave të shitjes për të përmbushur kërkesat e tyre.
Në një mjedis me shumë kanale, me staf të brendshëm shumë të aftë, ne menaxhojmë informacionin në kohë reale, duke përmirësuar përvojën e klientit.

Punoni me ne

Njerëzit që punojnë në Sisal Digital Hub ndajnë të njëjtin vizion dhe vlera.

Rreth nesh

Sisal është një nga operatorët kryesorë ndërkombëtarë në sektorin e rregulluar të lojrave dhe aktualisht operon në Itali, Marok dhe Turqi, me një gamë që përfshin lotari, baste, lojëra online dhe pajisje argëtimi.

Që nga 4 gushti 2022, Sisal është pjesë e Flutter Entertainment plc, operatori më i madh në botë i basteve sportive dhe iGaming në internet, me një portofol markash të njohura globalisht dhe të listuara në bursat e Londrës dhe Nju Jorkut.

Jeta në Digital Hub

Albania

Jeta në Digital Hub Albania

Njerëzit tanë janë një pjesë thelbësore e kompanisë sonë. Ne investojmë vazhdimisht në rritjen e tyre profesionale, në zhvillimin e aftësive të tyre dhe në sigurimin e mirëqenies së tyre.

Ne kultivojmë një kulturë diversiteti, e cila është thelbësore në hartimin e zgjidhjeve kreative dhe inovative që marrin parasysh këndvështrime të ndryshme.

Karriera
Dëshiron të bashkohesh me Sisal? 

Në Sisal ne jemi gjithmonë në kërkim të talenteve dhe profesionistëve të rinj që mund t'i bashkohen ekipit tonë duke u bashkuar me ekipe dinamike dhe ndërfunksionale.
Ne jemi të përkushtuar të vlerësojmë dhe shpërblejmë çdo individ si pasurinë dhe zemrën e vërtetë të kompanisë sonë.